_T3P2705.jpg

Yllättävää ja modernia, perinteitä unohtamatta.

Ja tietenkin herkullista!

 

- Ulla Kuusiniemi-Koljonen, Tiina Lind ja Maija Putaansuu

"Kaikki sujui juhlissa erittäin hyvin ja ruoka oli herkullista! Raaka-aineet olivat tuoreita sekä laadukkaita ja henkilökunta osaavaa ja ystävällistä!"

- Mira

MEISTÄ

Meidän suvussa on aina osattu juhlia ja syödä, puhua siitä mitä laitetaan iltapalaksi kun edessä on vielä päivällinen, nauttia yhdessäolosta ruokapäydän herkkujen ääressä. Parhaat muistot kaikilla on lapsuuden yhteisistä mökkikesistä perunamaan vieressä mummon lettuja syöden ja oman maan mansikoilla herkutellen. Tämän pohjalta on syntynyt Keikaus, serkkutytöjen pitkäaikainen unelma. 

Olemme tehneet rakkaudesta ruokaan ammatin ja taustalla on useiden vuosien kokemus korkeatasoisista Helsinkiläisistä ravintoloista ja pitopalveluista. Ajan saatossa syntyi haave täyden palvelun cateringyrityksestä jossa lähtökohtana on laadukas käsityö, sesongin mukaiset raaka-aineet ja ajatus siitä, että jokainen asiakas ja juhla on erilainen. Ruoka ja palvelu räätälöidään aina tilaisuuden mukaan ja tehdään juuri teidän näköiseksenne. Kutsu meidät mukaan luomaan unohtumattomia juhlia.

 

_T3P2767.jpg